vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

5.067 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys og stilfuldt stof i gråbrun. Optimal søvnkvalitet venter dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811512 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun, Pris: 4983.00

Drømmer du om en god nats søvn i et elegant og funktionelt soveværelse? Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL er det perfekte valg til dig. Sengen er ikke kun et praktisk møbelstykke, men også en smuk tilføjelse til dit hjem.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en smuk gråbrun farve, der både er åndbart og nemt at rengøre. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at skabe den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser din favoritserie.

Det særlige touch ved denne seng er den farverige LED-strip, der skaber en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag.

Madrasen på sengen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, holdbarhed og optimal støtte til din krop. Den medfølgende topmadras, der har et hudvenligt betræk, giver dig ekstra komfort og en blød overflade at sove på.

Bemærk, at denne seng er pakket omhyggeligt for at sikre hygiejnen, og derfor kan den ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Du kan dog være sikker på en nem montering takket være den medfølgende brugermanual.

Med en seng i størrelsen 160×200 cm passer denne kontinentalseng perfekt til de fleste soveværelser og vil være et stilfuldt og praktisk element i din indretning. Skab dit eget lille oase af ro og komfort med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys – et møbel, der vil give dig drømmesøvnen hver nat.

Scroll to Top