vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkebrun

5.730 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys – perfekt til en god nats søvn og afslapning. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811573 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde, så du kan starte din dag frisk og veludhvilet.

Denne moderne kontinentalseng er ikke blot et smukt møbel, men også en funktionel og praktisk løsning til dit soveværelse. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og stærkt, og dens enkle og elegante design vil tilføje en sofistikeret touch til dit rum.

Sengens sengegavl er justerbar i højden, så du kan finde den mest behagelige stilling, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Derudover er sengen udstyret med en farverig LED-strip, der kan skabe en hyggelig stemning og blid belysning i rummet.

Madrasen på denne kontinentalseng er fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, så du kan sove godt og vågne op frisk og veludhvilet.

Bemærk venligst, at denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men med den certificerede 5V USB-strømkilde kan du nemt tilslutte LED-lyset.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne eksklusive kontinentalseng med LED-lys. Lad dens luksuriøse design og komfortable funktioner forvandle dit soveværelse til din personlige oase af velvære. Oplev den ultimative søvnkomfort med denne praktiske og stilfulde kontinentalseng – din billet til en god nats søvn hver aften.

Scroll to Top