vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrøn

5.034 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en atmosfære af elegance og komfort i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808044 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrøn

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du ikke blot et sted at sove, men et helt unikt og luksuriøst møbel, der vil transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den bløde fløjlsoverflade af sengen er ikke blot behagelig at røre ved, men tilføjer også en sofistikeret og elegant touch til rummet.

Den praktiske sengegavl er designet til at give optimal støtte, så du kan sidde komfortabelt op i sengen og nyde en god bog eller din yndlingsserie på TV. Den farverige LED-strip, der omgiver sengens kontur, skaber en stemningsfuld belysning, der kan tilpasses efter dit humør eller behov – perfekt til at skabe den rette atmosfære til enhver lejlighed.

Madrasen med pocketfjedre sikrer ikke kun en behagelig søvn, men også en høj holdbarhed og tilpasningsevne, så du kan vågne op veludhvilet og klar til en ny dag. Topmadrassen er hudvenlig og giver ekstra komfort, mens den let kan fjernes for rengøring og vedligeholdelse.

Bemærk, at denne kontinentalseng kommer med en USB-stik mulighed, men du skal selv sørge for en 5V USB-strømkilde. Installationen er enkel og intuitiv med den medfølgende brugermanual, og du kan nemt tilpasse LED-lyset ved at klippe det til ønsket længde.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Tag din søvnoplevelse til nye højder med dette elegante og funktionelle møbel, der kombinerer stil, komfort og teknologi på enestående vis.

(OBS: Produktet leveres med sengeramme, sengegærde, to madrasser, en topmadras og to LED-strips.)

Scroll to Top