vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl sort

3.987 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Oplev komfort i særklasse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807051 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl sort, Pris: 4057.00

Drøm dig væk til et soveværelse fyldt med stil og elegance med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Med sit luksuriøse design og praktiske funktioner vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også tilføje en sofistikeret touch til dit hjem.

Den bløde fløjlbeklædning af sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en følelse af luksus og komfort. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det unikke LED-lys, der skaber en farverig atmosfære, gør denne seng til et ægte fokuspunkt i rummet. Lad lyset guide dig ind i drømmeland og skab en stemningsfuld atmosfære, der hjælper dig med at slappe af efter en lang dag.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer ikke kun høj kvalitet og holdbarhed, men også en behagelig og tilpasset søvnoplevelse. Den medfølgende topmadras, der er hudvenlig og blød at ligge på, øger komforten og tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvn.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke bare en seng – du får en oplevelse. Skab dit eget personlige fristed og nyd den ultimative komfort og stil med denne enestående seng i fløjl og sort finish. Lad din søvnoplevelse blive løftet til nye højder med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top