vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

4.282 kr.

Få en god nattesøvn og tilføj æstetik til dit soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev komfort i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774576 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet.

Drøm dig væk til en verden af wellness og luksus med vores elegante kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil være centrum for dit soveværelse og give dig en følelse af ren velvære. Designet med omtanke og med fokus på både stil og komfort.

Den slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer elegance og letthed til dit rum. Det åndbare materiale sikrer, at du sover komfortabelt hele natten. Med den praktiske sengegavl, som nemt kan justeres i højden, får du den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se TV i sengen.

Skab en magisk stemning i dit soveværelse med den farverige LED-strip, som lyser op i mørket og tilføjer en hyggelig atmosfære. Du vil elske at slappe af i denne seng, der også har en madras med pocketfjedre. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og en lækker følelse af velvære. Alt i alt er dette ikke bare en seng – det er et stykke luksus, som vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro.

Bemærk venligst, at for at bevare hygiejnen kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og nem.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Lad dig inspirere af skønheden og roen ved denne seng, der vil give dig en fantastisk nattesøvn hver eneste nat. Slap af, drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet med denne drømmeseng.

Scroll to Top