vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

4.283 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort i stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774288 Kategori:

Dyk ned i drømmeland med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 160×200 cm i en elegant gråbrun farve. Denne seng vil blive det ultimative midtpunkt i dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn i en luksuriøs indpakning.

Det slidstærke stof på sengen har ikke kun et rent og stilfuldt look, men er også åndbart og sørger for langvarig holdbarhed. Du vil sætte pris på den praktiske justerbare sengegavl, der giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men hvad der virkelig skiller denne kontinentalseng ud fra mængden, er det farverige LED-lys. Skab en magisk stemning i dit soveværelse med den farverige LED-strip, der giver en følelse af ro og afslapning. LED-lyset er perfekt til at skabe en beroligende atmosfære, når du skal falde i søvn.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan føle dig ekstra godt tilpas, når du lægger dig til at hvile.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Sørg for at have en 5V USB-strømkilde klar, da denne ikke medfølger.

Giv dig selv den luksuriøse søvnoplevelse, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dine drømme føre dig til en verden af komfort og velvære, hver eneste nat.

Scroll to Top