vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

2.997 kr.

Få din drømmeseng med vidaXL kontinentalsengen – unikt design med indbygget LED-lys og stilfuldt stof i lysegrå. Din bedste søvn venter dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772339 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og moderne funktioner i dit soveværelse. Denne seng vil ikke blot være et sted at hvile hovedet om natten, men også et smukt fokuspunkt, der skaber en atmosfære af elegance og luksus.

Sengen er beklædt med et slidstærkt stof i en elegant lysegrå farve, der giver et rent og sofistikeret udtryk. Stoffet er ikke blot smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer lang levetid. Den justerbare sengegavl giver ekstra komfort, da den kan tilpasses i højden for at give optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Et af de mest unikke og imponerende træk ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der er indbygget i sengens ramme. Med dette lys kan du skabe en hyggelig stemning og tilpasse belysningen efter dit humør. LED-strippen er en sjov og moderne detalje, der vil gøre din seng til et virkeligt omdrejningspunkt i rummet.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne seng er også designet med din komfort i tankerne. Den indbyggede madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og komfort. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og sikrer en god nattesøvn. Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en praktisk USB-port integreret i sengens ramme kan du nemt oplade dine elektroniske enheder, mens du slapper af i sengen. Denne funktion giver en ekstra dimension af bekvemmelighed og gør sengen til det ideelle sted at slappe af og lade op.

Alt i alt er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys en smart, stilfuld og komfortabel løsning til dit soveværelse. Lad denne seng forvandle dit soveværelse til et rum, hvor du kan nyde ro og velvære i skøn forening. Bestil den i dag og oplev en helt ny standard for komfort og stil i dit hjem.

Scroll to Top