vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet

4.620 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og elegant stofdesign vil denne seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768941 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm i en smuk cremefarve vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Med sit enkle og rene design vil denne seng blive det centrale punkt i dit soveværelse og tilføre et strejf af luksus til din hverdag.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof, der både er åndbart og behageligt at ligge på. Du vil opleve en fantastisk støtte og komfort takket være sengens justerbare sengegavl, der giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Et af sengens mest imponerende funktioner er det farverige LED-lys, der lader dig skabe den perfekte stemning i dit soveværelse. Med et tryk på en knap kan du skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger, der matcher dit humør og stil.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og sikrer en behagelig og støttende søvn. Den medfølgende topmadras er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der gør din nattesøvn endnu mere behagelig og afslappende.

Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. En detaljeret brugermanual medfølger for nem montering, og kun den del med saksesymbolet kan klippes. USB-stikket på sengen giver dig mulighed for praktisk opladning, men husk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke inkluderes.

Denne komplette sengesæt leveres med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips, der let kan monteres. Oplev komforten, stilen og luksusen med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys, der vil transformere dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed. En god nats søvn bliver ikke kun en drøm, men en realitet med denne fantastiske seng.

Scroll to Top