vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

2.768 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXLs elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning og sov godt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766694 Kategori:

Med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stof kan du opleve en utrolig behagelig nattesøvn hver eneste nat. Denne drømmeseng vil bestemt blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og tilføre en elegant og moderne touch.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, som ikke blot ser enkelt og stilfuldt ud, men er også åndbart og ekstremt holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give perfekt støtte til din ryg, når du sidder op og læser en god bog eller ser din yndlingsserie. LED-striben, som omgiver sengens kant, tilføjer en charmerende belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Den komfortable madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en optimal støtte og tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for deres evne til at absorbere stød og støj, hvilket sikrer dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Den medfølgende topmadras har et hudvenligt betræk, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Monteringen af sengen er enkel og let med den medfølgende brugermanual. USB-stikket, som er integreret i sengen, giver dig mulighed for at oplade dine elektroniske enheder bekvemt fra sengen. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Denne vidaXL kontinentalseng er en ægte luksusoplevelse, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på smukkeste vis. Invester i din søvnkvalitet og gør din hverdag endnu bedre med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top