vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.266 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i elegant lyserød fløjl. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738412 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i fløjl, farven lyserød, er en drøm af en seng, der vil omdanne dit soveværelse til et elegant og luksuriøst oase. Den bløde fløjl i lyserød farve skaber en smuk og indbydende atmosfære. Vælg denne seng for at tilføje en feminin touch til din indretning og samtidig sikre dig en god nats søvn.

Denne kontinentalseng er ikke kun et smukt møbel, men også en kilde til dyb afslapning og komfort. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, får du den rygstøtte, du har brug for, når du slapper af i sengen med en god bog eller ser din yndlingsserie. Sengen leveres med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der garanterer høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en stille og uforstyrret søvn.

Madrasen tilbyder en mellemhård støtte, der giver dig den nødvendige stabilitet og komfort til at sove godt hele natten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og bidrager yderligere til din søvnkomfort. Alt i alt er denne kontinentalseng i fløjl en investering i din søvnkvalitet og din livskvalitet.

Sengen har en flot lyserød farve og er lavet af holdbare materialer som fløjl, lærketræ og konstrueret træ. Den leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Pakken indeholder alt, hvad du behøver: en sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Lad dig fordybe i komfort og stil med denne smukke og funktionelle seng, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte drømmeunivers.

Scroll to Top