vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

2.974 kr.

Oplev luksus og komfort med vores stilfulde kontinentalseng i fløjl. Den perfekte blanding af elegance og ergonomi. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737261 Kategori:

Denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 80×200 cm er den ultimative løsning til en god nats søvn og ren luksus i dit soveværelse. Betrækket i blødt fløjl, lavet af 100 % polyester, er ikke kun behageligt at røre ved, men tilføjer også en sofistikeret og stilfuld touch til din indretning. Den justerbare sengegavl giver dig optimal støtte og komfort, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og støjdæmpende egenskaber, garanteres du en afslappende og støttende søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte på madrassen sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med et betræk af hudvenligt stof og fyld af blødt skum, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Den smukt designede sengeramme i mørkegrøn fløjl står på robuste ben af massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer holdbarhed og stabilitet. Den medfølgende brugermanual gør det nemt at samle sengen, så du hurtigt kan nyde godt af dens fordele.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng, der ikke kun tilbyder ro og afslapning, men også tilfører dit soveværelse et strejf af elegance og raffinement. Tag springet og invester i din søvnkvalitet med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl, der giver dig den ultimative soveoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top