vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.848 kr.

Få drømmenes søvn med vores elegante kontinentalseng. Luksuriøst design og komfortabel lyserød fløjlsmadras i størrelsen 80×200 cm – et perfekt match til din soveværelsesindretning. Besøg os nu og oplev ægte soveglæde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737484 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød, Pris: 2858.00

Drøm dig væk til en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med fløjl i en fortryllende lyserød farve. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en oplevelse af ren luksus og velvære. Lad dig forkæle med blødheden af fløjl, der omgiver dig og skaber en følelse af ultimativ hygge og elegance.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men også en smuk detalje, der giver din seng et personligt præg. Du kan nemt tilpasse højden efter behov og nyde den ekstra støtte, når du læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du ikke kun en behagelig nattesøvn, men også en madrastype kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Den mellemhårde støtte vil give dig den perfekte balance mellem komfort og stabilitet, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk er prikken over i’et og giver ekstra blødhed og beskyttelse. Den er designet med din komfort i tankerne og vil være med til at forbedre din søvnkvalitet.

Vi leverer alt, hvad du behøver for at samle din drømmeseng let og problemfrit. Så gør dig klar til at forvandle dit soveværelse til et oase af ro og skønhed med vores vidaXL kontinentalseng i lyserød fløjl.

Gør din søvn til en oplevelse og invester i din velvære med denne fantastiske seng. Livet er for kort til ikke at sove godt – så forkæl dig selv og din søvn med vores elegante kontinentalseng. Slap af, drøm sødt og vær klar til at starte dagen frisk og veludhvilet.

Scroll to Top