vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.099 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Maksimal komfort og stil til din soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737517 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle din søvnoplevelse og løfte dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og komfort. Forestil dig at synke ned i den bløde og luksuriøse fløjlsmadras efter en lang dag og opleve den ultimative afslapning og støtte for din krop. Med en størrelse på 90×200 cm er denne seng perfekt til enkeltsenge eller som en rummelig seng til gæsteværelset.

Fløjlsmaterialet, der dækker sengen, er ikke kun utroligt blødt at røre ved, men det tilføjer også en sofistikeret og elegant touch til enhver indretning. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til at læne dig tilbage og slappe af, mens du læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er designet med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og støtte til din krop. Du vil opleve en behagelig og afbalanceret søvn med den mellemhårde madras, der er ideel til alle sovestillinger. Topmadrassen tilføjer ekstra komfort og beskyttelse mod slid.

Sengen leveres med en detaljeret brugermanual for nem montering, og den mørkegrønne farve tilfører dybde og stil til dit soveværelse. Skab en oase af ro og velvære med denne elegante kontinentalseng, der ikke kun forbedrer din søvnkvalitet, men også din daglige livskvalitet. Lad denne seng blive det centrale element i dit soveværelse og nyd den ultimative komfort og luksus hver nat. Giv dig selv den gave, du fortjener, med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top