vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet

3.117 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort. Den cremefarvede vidaXL kontinentalseng med madras i 90×200 cm størrelse tilbyder en himmelsk nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730791 Kategori:

Den cremefarvede kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning til en god nats søvn og total afslapning. Med sit elegante design og slidstærke stof giver denne seng dig en luksuriøs soveoplevelse, som du vil elske. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og behagelig i lang tid.

Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og sikrer optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid. Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvnkomfort, men også i dit velvære. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med en solid konstruktion af massivt lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng bygget til at vare. Den leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan nyde fordelene ved din nye seng. Med dimensioner på 203 x 93 x 118/128 cm for sengen, 90 x 200 x 20 cm for madrassen og 90 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne kontinentalseng det perfekte valg for alle, der ønsker kvalitetssøvn og stilfuldt design i deres soveværelse. Giv dig selv den søvn, du fortjener, med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top