vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof blå

5.123 kr.

Forkæl dig selv med vores komfortable vidaXL kontinentalseng i smuk blå farvet stof. Kvalitet og design til en fantastisk pris. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730955 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof blå, Pris: 4915.00

Drøm dig væk til en verden af ultimativ komfort og luksus med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med sit smukke design og høje kvalitet er denne seng det perfekte valg for dig, der sætter pris på en god nats søvn og ønsker at tilføre stil til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en slidstærk stofbetræk i en smuk blå farve, der ikke kun tilføjer et strejf af elegance til din indretning, men også er åndbart og holdbart. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, uanset om du foretrækker at læse en bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne seng designet til at give dig den bedst mulige støtte og komfort. Fjedrene tilpasser sig din kropsform og absorberer bevægelser, hvilket betyder minimal forstyrrelse, når din partner vender sig om natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der sikrer stabilitet og komfort hele natten, ideel til dig der sover på maven.

Den medfølgende topmadras, der har en hudvenlig stofbeklædning, tilføjer ekstra polstring og komfort for en endnu bedre søvnoplevelse. Med sin blødhed og støtte vil du vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Skab dit eget lille himmerige i soveværelset og forkæl dig selv med høj kvalitet og komfort. Notér venligst, af hygiejniske årsager, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet.

Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen i blå stof og start din rejse mod en dybere og mere forfriskende søvnoplevelse i dag.

Scroll to Top