vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof blå

3.276 kr.

Oplev himmelsk komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. En perfekt blanding af stil og støtte til din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730761 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en smuk blå farve er det perfekte valg til dig, der ønsker optimal komfort og en god nattesøvn. Sengen er designet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart, så du kan nyde god søvn i lang tid fremover.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den bedst mulige rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen dig stabilitet og komfort i en perfekt balance, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Sengen leveres med en manual for nem montering, og både sengen, madrassen og topmadrassen er fremstillet af kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed og komfort. Oplev den ultimative søvnoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og invester i dit velvære og søvnkvalitet i dag.

Scroll to Top