vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.416 kr.

Optimer din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Skabt med øje for kvalitet og design. Få den bedste søvnoplevelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698348 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning til dig, der ønsker en dyb og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat. Med dens luksuriøse design og enestående komfortniveau er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Den slidstærke stofbeklædning i en smuk mørkebrun farve tilføjer et elegant touch til dit rum, samtidig med at den er åndbar og nem at rengøre. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til din krop og giver optimal støtte, når du har behov for at sidde op i sengen og slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket resulterer i en lydløs og fredelig søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den giver optimal stabilitet og komfort.

Topmadrassen har en hudvenlig overflade og tilføjer ekstra blødhed til din soveoplevelse. Med dens slidstærke betræk og fyld af blødt skum garanterer topmadrassen en behagelig og afslappende søvn, hvor du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel, så du kan nyde din nye soveoase på ingen tid. Vælg denne vidaXL kontinentalseng med madras i stof på 100×200 cm i mørkebrun for en perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet i dit soveværelse. Lad dig forføre af en dyb og fornyet søvnoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et sandt helle for afslapning.

Scroll to Top