vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.192 kr.

Fall i søvn som en prinsesse. Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng i lyserød fløjl tilbyder ultimativ komfort og stil. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693992 Kategori:

Denne smukke lyserøde kontinentalseng fra vidaXL er en drøm, der går i opfyldelse for enhver, der længes efter både stilfuld elegance og en dyb, afslappende søvnoplevelse. Sengen er ikke blot et møbel, men en oase af komfort og luksus i dit soveværelse. Fremstillet af blødt fløjl, indhyller sengens stof dig i ren velvære, hver gang du lægger dig til rette.

Med en justerbar sengegavl får du ikke blot en elegant finish, men også den nødvendige støtte til en behagelig siddestilling, når du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde støtte giver dig den rette fasthed, men går ikke på kompromis med din komfort.

Topmadrassen er ikke bare en ekstra luksusdetalje, men også en ekstra beskyttelse mod slid og støv, så du kan sove trygt og roligt. Alt dette i en elegant lyserød farve, der tilfører en unik og stilfuld touch til dit soveværelse.

Nyd en god nattesøvn i denne drømmeseng, der ikke blot leverer på det æstetiske, men også på det funktionelle. Skab din personlige soase med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Din søvn er vigtig, lad denne seng hjælpe dig med at få den dybeste og mest afslappende søvnoplevelse, du fortjener.

Scroll to Top