vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

4.966 kr.

Få luksus i soveværelset med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Tilbyder ultimativ komfort og stil i en størrelse, der giver dig masser af plads til at strække ud. Bestil nu og oplev den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694982 Kategori:

Denne kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Med sin bløde fløjlsoverflade i en smuk mørkegrøn farve tilbyder sengen ikke kun maksimal komfort, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse højden for optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Dette gør det til det ideelle sted at slappe af efter en lang dag.

Madrasen på denne seng er udstyret med pocketfjedre, der skaber en stabil og støttende overflade for en god nats søvn. Den mellemhårde fasthed giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den velegnet til enhver sovestilling.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid. Den hvide farve skaber et rent og elegant udseende, der passer perfekt til resten af sengens design.

Med målene 203 x 203 x 78/88 cm for sengerammen og 100 x 200 x 20 cm for hver madras, tilbyder denne seng rigelig plads til en behagelig søvnoplevelse for dig og din partner.

Samlet set er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der sætter pris på kvalitet, komfort og stil i dit soveværelse. Gør dig selv den tjeneste at investere i en god nats søvn med denne fantastiske seng, og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top