vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.758 kr.

Opdag den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng i elegant fløjlsmørkeblå. Gør din søvnoplevelse til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797713 Kategori:

Forny dit soveværelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med sin elegante design og luksuriøse materialer vil denne seng være det perfekte centrum for en god nattesøvn og afslapning.

Sengen er beklædt med blød fløjl, der er både blødt at røre ved og smukt at se på. Fløjlens tætte og jævne fibre giver et luksuriøst udtryk, der vil tilføre en ekstra dimension til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte, men bringer også en elegant og moderne stil til rummet.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig rolig søvn uden forstyrrelser. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der gerne vil kombinere stabilitet og komfort.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, der giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Dette lag af luksus vil bidrage til en endnu bedre søvnoplevelse og sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for, inklusive en brugervenlig monteringsvejledning for nem og hurtig opsætning. Skab dit eget private paradis med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, der ikke kun vil forbedre din søvnkvalitet, men også tilføre en sofistikeret touch til dit soveværelse. Gå ikke glip af denne mulighed for at investere i din søvn og velvære.

Scroll to Top