vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

3.004 kr.

Opdag luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng i fløjl. Den perfekte kombination af stil og kvalitet til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798535 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med madras i fløjlet mørkegrøn farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og kvalitet i din soveoplevelse. Lad mig tage dig med på en rejse gennem dette fantastiske møbelstykket, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Den bløde fløjl, der pryder både sengens ramme og madrassen, inviterer dig til at give efter for ren luksus og komfort. Fløjlens tætte fibre skaber en blød og behagelig overflade, der indhyller dig i ren velvære, hver gang du lægger hovedet på puden.

Sengens praktiske sengegavl er ikke blot et visuelt smukt element, men også en funktionel tilføjelse til din soveoplevelse. Den kan nemt justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se en film i sengen. Sovegavlen er designet med din komfort i fokus og skaber den rette støtte til din ryg i enhver position.

Madrassen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde støtte på madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, ideelt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der fuldender denne komfortpakke, er hudvenlig og blød at ligge på. Den beskytter madrassen og tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Du kan være sikker på, at du vil vågne op hver morgen frisk og veludhvilet, klar til at møde dagen.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt er nemt at montere med den medfølgende brugermanual, så du kan komme i gang med at nyde din nye seng med det samme.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjlet mørkegrøn farve. Lad denne seng være dit fristed fra hverdagens travlhed og lad dig fordybe i en dyb og rolig søvn, der vil genoplade din krop og sind. Din drømmeseng venter på dig – så hop til køb nu og oplev den perfekte søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top