vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.197 kr.

Skab elegance og komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl. Den perfekte kombination af stil og støtte til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798541 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 3132.00. Drømmer du om en god nats søvn fyldt med komfort og luksus? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og bløde fløjlsmateriale vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses indretning, men også give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse.

Den bløde fløjlsbeklædning af sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en luksuriøs og sofistikeret touch til rummet. Med den justerbare sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver optimal støtte og komfort under søvnen. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en stabil liggeposition hele natten igennem.

Topmadrassen i hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Uanset om du vil forny dit soveværelse med en elegant seng, der giver dig en fantastisk nattesøvn, eller bare vil forkæle dig selv med lidt ekstra luksus, så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg. Så gør din søvn til en oplevelse hver nat med denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top