vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrøn

5.422 kr.

Opdag ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Skab et stilfuldt og afslappende soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798675 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med en madras på 180×200 cm i fløjl mørkegrøn er en drøm for enhver, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Med sit bløde fløjlstof, der føles dejligt mod huden, og en justerbar sengegavl, der giver perfekt rygstøtte, er denne seng designet til at skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sørger for en behagelig og støttende søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte sikrer, at du får den rigtige kombination af stabilitet og komfort, uanset om du foretrækker at sove på maven eller ryggen.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, fuldender luksusoplevelsen og sikrer, at du får en god nats søvn hver nat. Den elegante mørkegrønne farve og det moderne design giver sengen et tidløst udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Vælg denne vidaXL kontinentalseng, hvis du ønsker at investere i din søvnkvalitet og skabe en afslappende oase i dit hjem. Medfølgende brugermanual gør monteringen nem, og den høje kvalitet sikrer, at du kan nyde denne seng i mange år fremover. Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top