vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.298 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl lyserød. Drømmeagtig søvn venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798706 Kategori:

Forkæl dig selv med den ultimative komfort og luksus med denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med en lyserød fløjlsoverflade i størrelsen 200×200 cm. Denne seng er designet til at levere maksimal afslapning og en god nattesøvn, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den bløde fløjlsoverflade af sengen føles luksuriøs og behagelig mod huden, hvilket skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i soveværelset. Sengegavlen kan justeres i højden, så den passer perfekt til din personlige komfort og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at sikre en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, kommer sengen også med en topmadras med et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt at ligge på. Denne topmadras øger komforten og forlænger levetiden på din madras.

Den lyserøde fløjlsoverflade på sengerammen giver soveværelset et elegant og stilfuldt udtryk. Med målene 203 x 203 x 118/128 cm til sengerammen, 100 x 200 x 20 cm til hver madras og 200 x 200 x 5 cm til topmadrassen, tilbyder denne kontinentalseng rigelig plads og komfort til en god nats søvn.

Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative søvnoplevelse med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng. Lad dig fordybe i luksus og komfort hver nat og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top