vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

3.005 kr.

Oplev optimal komfort og stil med vidaXL kontinentalseng i smuk blå farve. Perfekt til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766039 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i en fortryllende blå farve er et enestående møbelstykke, der vil omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med fokus på detaljerne og kvaliteten er denne kontinentalseng designet til at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, udstråler en følelse af elegance og raffinement. Stoffets åndbarhed sikrer, at du kan sove behageligt hele natten uden at blive for varm eller kold. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, hvilket er ideelt til afslappende læsestunder eller tv-tid.

Madrasens pocketfjedre er indbygget med fokus på kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krops form for en skræddersyet støtte, mens de effektivt absorberer bevægelse og støj for en uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde støtte i madrassen giver den perfekte balance mellem komfort og stabilitet, hvilket gør den velegnet til enhver sovestilling.

Topmadrassen, der er fremstillet af hudvenligt stof, er en luksuriøs ekstra detalje, der øger din sovekomfort. Den bløde og behagelige overflade inviterer til dyb søvn og velvære. Du vil helt sikkert vågne op frisk og veludhvilet efter en nat på denne kontinentalseng.

Med en solid sengeramme og brugervenlig monteringsmanual er denne kontinentalseng let at samle og vil være klar til at fuldende dit soveværelses indretning på ingen tid. Tag springet og invester i din søvnkvalitet og velvære med vidaXL kontinentalsengen med madras i en fortryllende blå nuance. Din fremtidige nattesøvn venter på dig.

Scroll to Top