vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.392 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, høj kvalitet og en drømmende søvnoplevelse i en størrelse på 100×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759401 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL giver dig muligheden for en ultimativ nattesøvnoplevelse. Med sit elegante design og optimale komfortniveau er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Den slidstærke stofbeklædning i en smuk mørkebrun farve tilføjer et touch af luksus og elegance til rummet. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart, hvilket sikrer dig en seng, der holder i mange år fremover.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den præcis til dine behov og ønsker. Denne funktion gør det også behageligt at læne sig tilbage og slappe af, mens du læser en bog eller ser tv i sengen.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre kan du nyde den optimale støtte og komfort hele natten lang. De højkvalitets pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket reducerer eventuel forstyrrelse fra en partner, der vender sig i søvne.

Madrasens medium fasthed giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Praktisk pakket med en brugervenlig manual til nem montering, er denne kontinentalseng den perfekte løsning for dig, der søger en elegant, holdbar og komfortabel soveplads. Gør dit soveværelse til et tilflugtssted for ro og afslapning med denne skønne kontinentalseng fra vidaXL. Hvil dig godt.

Scroll to Top