vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå

3.588 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Perfekt til en god nats søvn. Bestil nu og vågn op frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731117 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for en god nattesøvn og total afslapning. Designet med en blød fløjlsoverflade i en smuk mørkeblå farve, er denne seng ikke kun behagelig at sove på, men den tilføjer også en luksuriøs følelse til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og tilbyder optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en fremragende støtte og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver en roligere søvnoplevelse. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den er let at rengøre og opretholde, hvilket giver dig ekstra bekvemmelighed i din daglige rutine.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Den har en solid konstruktion med materialer af høj kvalitet, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Opgrader din soveoplevelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL og nyd en dyb og forfriskende søvn hver nat. Tag det første skridt mod en bedre søvnkvalitet og invester i din fremtidige velvære med denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top