vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.034 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Den perfekte blanding af stil og komfort til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729039 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

Forestil dig en nat med den ultimative komfort og afslapning med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Designet til at give dig en perfekt nattesøvn, kombinerer denne seng stil, funktionalitet og kvalitet på en enestående måde.

Sengens bløde fløjlstextur skaber en indbydende og luksuriøs atmosfære. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, og det tilføjer en følelse af elegance til dit soveværelse. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, så du kan nyde læsning eller se tv med den optimale støtte til din ryg.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer bevægelse, hvilket giver en fredelig søvn uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemfast støtte, der fremmer en god søvnkvalitet og stabilitet, især for dem der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og giver ekstra blødhed og komfort, hvilket gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig. Med en praktisk og stilfuld sengeramme lavet af massivt lærketræ og krydsfiner, får du en holdbar og robust seng, der vil vare i mange år.

Livet er for kort til dårlig søvn. Invester i din velvære med vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet i dit soveværelse. Lad dig forkæle med en god nattesøvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top