vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkebrun

4.170 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Unik. Stilfuld. Komfortabel. Oplev den ultimative søvnkomfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696472 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i en smuk mørkebrun farve er det ultimative valg, når komfort og stil er i fokus. Denne luksuriøse seng giver dig den nødvendige støtte og afslapning for en god nattesøvn hver eneste nat.

Sengen er designet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart, hvilket giver dig ro i sindet for en lang levetid. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Den integrerede madras i sengen har pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, hvilket resulterer i en behagelig søvnoplevelse uden forstyrrelser. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver øget stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen, som medfølger, er ikke kun hudvenlig med sit bløde stofbetræk, men tilføjer også en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Denne seng er det perfekte valg for dig, der sætter pris på en god nats søvn i en smuk og stilfuld seng.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkebrun farve. Et møbel, der ikke kun tilføjer stil til dit soveværelse, men også sikrer dig en dyb og afslappende søvn hver eneste nat.

Scroll to Top