vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

3.705 kr.

Oplev luksus og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og smukke stof i cremefarve vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949711 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet, Pris: 3705.00.
Med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys kan du skabe en luksuriøs og behagelig atmosfære i dit soveværelse. Sengen er ikke blot et sted at hvile hovedet, men også et centralt element i din indretning. Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stofbetræk i en smuk cremefarve, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Stoffet er ikke blot elegant at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig et behageligt sovemiljø hver nat.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dine behov. Uanset om du foretrækker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se en film, kan du justere sengegavlens højde for optimal komfort og rygstøtte. LED-lyset langs sengens kant tilfører en hyggelig stemning til dit soveværelse og skaber en varm atmosfære, der indbyder til afslapning og ro.

Denne kontinentalseng er udstyret med en komfortabel madras med pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende liggeposition. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer dig en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket øger din søvnkomfort og giver dig en god start på dagen.

For at tage dine soveoplevelser til det næste niveau er sengen også udstyret med en farverig LED-strip, der kan skabe en magisk stemning i dit soveværelse. Du kan nemt justere lysstyrken og farverne efter dine præferencer og skabe din helt egen personlige oase.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne elegante kontinentalseng med LED-lys, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Lad dig forføre af denne sengs charme og komfort, og lad dine drømme føre dig til en dyb og fredfyldt søvn hver nat. Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktion i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top