vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkebrun

5.263 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og elegant design, skaber du den perfekte atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949880 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Med fokus på både stil og funktionalitet er denne seng en drøm at ligge i og en fryd for øjet.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, giver et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddestilling og nyde komfortabel rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Opgrader din søvnoplevelse med de farverige LED-lys, der indrammer sengen og skaber en beroligende atmosfære i rummet. Den luksuriøse madras med pocketfjedre tilpasser sig din krops konturer og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen er blød og hudvenlig, og beskytter madrassen mod slid samtidig med at den tilføjer ekstra komfortlag. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en detaljeret brugermanual medfølger produktet, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Sættet inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips for en komplet og elegant soveoplevelse.

Investér i din nattesøvn og din komfort med denne vidaXL kontinentalseng, der kombinerer stil, funktionalitet og luksus på smukkeste vis. Gør din søvn til en prioritet og skab et rum, hvor du kan slappe af og genoplade din krop og sjæl hver nat.

Scroll to Top