vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

5.263 kr.

Skab den perfekte stemning med vores elegante kontinentalseng med LED-lys. Få en god nattesøvn i stil og komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949905 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er mere end bare et sted at sove – den er et kunstværk i sig selv. Forestil dig at slappe af i denne luksuriøse seng, omgivet af farverigt LED-lys og bløde stoffer. Med en størrelse på 160×200 cm passer den perfekt til dig, der ønsker en rummelig og komfortabel seng at sove i.

Der er så meget at elske ved denne kontinentalseng. Den er ikke kun smuk at se på med sit cremefarvede stof og elegante design, men den er også utroligt funktionel. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne sovestilling eller læseposition. Den giver også fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Fjedrene er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket gør dem ideelle til et godt nattesøvn. Topmadrassen har en hudvenlig overflade, der føles blød mod huden og giver ekstra komfort.

Det virkelig unikke ved denne seng er det farverige LED-lys, der løber langs sengekanten. Skab en hyggelig og afslappende atmosfære i dit soveværelse med disse stemningsfulde lys. Du kan endda skræddersy dine lysindstillinger for at matche dit humør eller din indretning.

Med et USB-stik og lang ledning har du fuld kontrol over lysets intensitet og farver. Du kan nemt tilslutte det til en USB-strømkilde og nyde det beroligende lys, mens du slapper af i sengen. Bemærk, at du selv skal sørge for en 5 V USB-strømkilde.

Samlet set er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys en investering i din søvnkvalitet og dit velvære. Skab et personligt og luksuriøst soveværelse med denne moderne og innovative seng. Lad dig fortrylle af kombinationen af skønhed, komfort og teknologi, og tag din søvnoplevelse til nye højder med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top