vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.174 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med en moderne blå stofbeklædning og en behagelig madras på 80×200 cm, vil du vågne op opfrisket hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910706 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Lad dig forføre af den smukke blå farve, der skaber en følelse af ro og elegance i dit soveværelse. Sengens slidstærke stof er ikke blot smukt at se på, men også åndbart og behageligt mod huden.

Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen. Samtidig sikrer den indbyggede madras med pocketfjedre en sublim liggekomfort. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte giver dig den rette mængde stabilitet og komfort – ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og dens slidstærke stofbetræk sikrer en ekstra lag af komfort og holdbarhed.

Den medfølgende bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant forlængelse af din seng. Med enkle montéringsinstruktioner er det nemt at samle sengen derhjemme og nyde den luksuriøse komfort, den bringer.

Vælg denne kontinentalseng fra vidaXL for at skabe dit eget private oase af komfort og stil i soveværelset. Forkæl dig selv med en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne smukke kontinentalseng i blåt stof – en investering i både din søvnkvalitet og din personlige velvære.

Scroll to Top