vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.876 kr.

Få luksus og stil med vidaXL’s kontinentalseng. Integreret LED-lys, fløjlsoverflade og solidt design tilbyder ultimativ komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875859 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en forfriskende dag med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrøn farve. Denne seng er ikke bare et sted at sove, men et helt kunstværk i sig selv, der vil transformere dit soveværelse og skabe en luksuriøs oase af komfort og stil.

Sengens bløde fløjlsmateriale omfavner dig med sin sensationelle tekstur og skaber en følelse af ren velvære, mens den justerbare sengegavl giver perfekt rygstøtte, når du har brug for at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Det mest iøjnefaldende træk ved denne kontinentalseng er dens farverige LED-strip, der skaber en stemningsfuld belysning og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige rum. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en dyb og behagelig søvn, da fjedrene absorberer støj og sikrer optimal støtte til din krop.

Topmadrassen, der er betrukket med hudvenligt stof, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Og med den praktiske USB-tilslutning kan du nemt oplade dine enheder, mens du nyder din tid i sengen.

Med en seng ramme mål på 203 x 120 x 118/128 cm, en madras størrelse på 120 x 200 x 20 cm og en topmadras størrelse på 120 x 200 x 5 cm, får du en seng, der passer perfekt til dit soveværelse.

Lad denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys forvandle dit soveværelse til en drømmeoase, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet – vælg vidaXL kontinentalsengen i dag og oplev den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top