vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.334 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys og blød fløjlsoverflade. Få en god nats søvn i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876846 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil transformere dit soveværelse til en oase af ro og luksus. Med sit elegant design og funktionelle egenskaber vil denne seng blive det ultimative centrum for din nattesøvn.

Sengen er polstret med blødt fløjl, der føles behageligt og luksuriøst mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Et farverigt LED-lysstrip langs sengens kant skaber en atmosfære af ro og hygge og tilføjer et strejf af modernitet til din indretning.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre oplever du en uovertruffen komfort og støtte hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Den medfølgende topmadras, med et hudvenligt stofbetræk, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Bemærk, at denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig vejledning, der gør monteringen enkel og problemfri. Sengen har også et praktisk USB-stik til dine opladningsbehov, hvilket gør den endnu mere alsidig og funktionel.

Skab dit eget personlige soveværelsesparadis med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvnkomfort og velvære. Invester i dig selv og dit velbefindende med denne fantastiske seng, der er designet til at give dig en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top