vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.863 kr.

Få en god nattesøvn og skab en hyggelig stemning i soveværelset med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys i blå stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335843157 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk blå farve er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af blødt lys fra de farverige LED-lys, der pryder sengens ramme. Det er som at træde ind i din egen private oase, hvor komfort og stil mødes i perfekt harmoni.

Sengen er ikke kun smuk at se på, den er også utroligt funktionel. Den robuste sengeramme er betrukket med åndbart og slidstærkt stof, der giver sengen et elegant og rent udseende. Sengegavlen kan justeres i højden, så den giver den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng, det er en investering i din søvnkvalitet. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, er du garanteret en behagelig og uforstyrret nattesøvn. Den medfølgende topmadras med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og luksus til din soveoplevelse.

Du behøver ikke bekymre dig om monteringen, da produktet leveres med en brugervenlig manual for nem opsætning. Og med den farverige LED-strip, der kan klippes til den ønskede længde, kan du tilpasse sengens udseende efter din egen smag.

Skab dit eget personlige tilflugtssted med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet og lad dig fortrylle af denne unikke sengeoplevelse. Giv dig selv den gave at sove i luksus og stil med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i blå farve fra vidaXL.

Scroll to Top