vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkebrun

5.064 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkebrunt stof med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning og få en himmelsk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837581 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm i stof mørkebrun er en drøm af en seng, der vil løfte dit soveværelse til et nyt niveau af stil og komfort. Med sit enkle og rene look i slidstærkt stof vil denne seng nærmest lyse op i rummet.

Sengegavlen er ikke bare dekorativ, den er også praktisk med justerbar højde for optimal rygstøtte, når du vil slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Men det, der virkelig skiller denne seng ud fra mængden, er det farverige LED-lys, der kan skabe en magisk stemning i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare smuk at se på – den er også bygget til at give dig en himmelsk søvn. Med en madras fyldt med pocketfjedre, der absorberer støj og stød, samt en hudvenlig topmadras, er komforten i topklasse. Og med madrassen kan du være sikker på høj kvalitet og holdbarhed.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du nemt kan nyde alle fordelene. Og med den medfølgende LED-strip er det en leg at tilføje en ekstra dimension af stemningsfuldt lys til dit soveværelse.

Med dimensioner på 203 x 160 x 118/128 cm for sengen, 160 x 200 x 20 cm for madrassen og 160 x 200 x 5 cm for topmadrassen er denne kontinentalseng stor nok til at kunne rumme dig i en luksuriøs søvnoplevelse.

Så lad denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys være starten på et helt nyt kapitel af komfort og stil i dit soveværelse. Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet i dette skønne møbel, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og skønhed.

Scroll to Top