vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.410 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i elegant blåt stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag. Gratis fragt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699374 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm er det ultimative valg, når det kommer til at opgradere dit soveværelse og sikre en god nats søvn. Med sit moderne design og luksuriøse komfort er denne seng det perfekte valg for enhver, der værdsætter kvalitet og stil i deres møbler.

Sengen er fremstillet med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et stilfuldt touch til dit rum, men også sikrer langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og tilbyder optimal støtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppens konturer. Dette sikrer ikke kun en behagelig søvn, men minimerer også støj og bevægelse, når du drejer dig om natten. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer optimal komfort og stabilitet, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen har en hudvenlig overflade, der er blød og behagelig at ligge på. Med sin effektive beskyttelse af madrassen forlænger den levetiden på dit soveudstyr og sikrer en ren og hygiejnisk søvnoplevelse.

Sættet leveres komplet med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, samt en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng og oplev den perfekte blanding af stil, komfort og kvalitet i dit soveværelse. Din vej til en god nats søvn er kun et klik væk.

Scroll to Top