vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof blå

5.860 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og enestående kvalitet til din ultimative hvileoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700296 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i målene 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og komfortabel soveoplevelse hver eneste nat. Det innovative design og materialer af høj kvalitet sikrer, at denne kontinentalseng ikke kun ser fantastisk ud, men også giver den optimale støtte og komfort, du fortjener.

Denne kontinentalseng er beklædt med et slidstærkt og stilfuldt blåt stof, der både er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en elegant finish, men giver også fantastisk rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Med en praktisk mellemhård pocketfjedre-madras tilpasser sig denne seng perfekt til din kropsform og sovestilling og tilbyder en stabil og behagelig liggeflade.

Topmadrassen med hudvenligt betræk tilføjer det sidste touch af luksus, mens den ekstra beskyttelse af madrassen forlænger levetiden og bevarer dens høje kvalitet. Denne kontinentalseng er ikke kun designet til en god søvn, men også til at være en smuk og stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras i blå stof for at opgradere din søvnoplevelse og give dig selv den ultimative komfort og stil i soveværelset. Med en imponerende størrelse på 200×200 cm vil denne seng give dig masser af plads til at strække ud og slappe af. Gør din nattesøvn til en luksuriøs oplevelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top