vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.546 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Perfekt kombination af stil og komfort til din næste søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798774 Kategori:

Livet er for kort til at gå på kompromis med søvnen. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lækker mørkegrøn fløjl kan du opleve den ultimative komfort og luksus hver eneste nat. Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at se på, men også en ren fornøjelse at røre ved. Mærk den blide tekstur omfavne dig og skabe en følelse af ren velvære.

Denne kontinentalseng er designet med din komfort i tankerne. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og finde den perfekte position til at læse eller se tv i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en støttende og behagelig søvnoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Madrasens mellemhårde støtte skaber en ideel balance mellem stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sørger for ekstra blødhed og komfort, så du kan vågne op forfrisket og veludhvilet hver morgen.

Med en sengeramme af solidt lærketræ og krydsfiner, er denne kontinentalseng både holdbar og stilfuld. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, og med vores brugervenlige instruktioner er det en leg at samle din nye seng.

Tag din søvn til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrøn. Lad dig selv blive forkælet med luksus og komfort, og oplev en nattesøvn, der får dig til at vågne op med fornyet energi og klarhed. Din søvn er vigtig – gør den til en prioritet med denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top