vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.082 kr.

Få ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Eksklusivt design, optimal støtte og luksuriøs søvnkvalitet i cremefarvet stof. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766170 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i en smuk cremefarvet stof vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Med en kombination af stilfuldt design og førsteklasses materialer er denne seng det ultimative valg for en god nats søvn.

Sengens slidstærke stof i en neutral cremefarve tilføjer et luksuriøst touch til enhver indretning, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, uanset om du vil læse en god bog eller se din yndlingsserie inden sengetid.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og evne til at tilpasse sig kroppens konturer. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel liggeflade, især dem der sover på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse. Den medfølgende brugermanual gør samlingen af sengen enkel og problemfri, så du hurtigt kan nyde din nye oase af ro.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Denne kontinentalseng er skabt med fokus på både kvalitet og komfort og er det perfekte valg for dig, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng.

Scroll to Top