vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

2.657 kr.

Få luksuriøs komfort med vores fløjlkontinentalseng i mørkegrøn farve. Ideel til en god nats søvn og stilfuldt design. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730060 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn. Denne luksuriøse seng kombinerer stil, komfort og funktionalitet for at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Sengen er designet med en elegant fløjlsoverflade, der ikke kun føles blød og luksuriøs, men også giver et sofistikeret og stilfuldt udtryk til dit soveværelse. Den bløde fløjlovertrek bidrager til en behagelig og afslappende søvnoplevelse, så du kan falde i søvn med lethed og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen. Denne funktion gør det muligt for dig at skabe din personlige komfortzone og nyde øjeblikke af afslapning i en elegant og stilfuld seng.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og støtte. Disse pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten lang. Den mellemhårde støtte sikrer, at din ryg er korrekt alligneret og understøttet, uanset om du sover på maven, ryggen eller siden.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den bløde betræk og fyld af skum giver en behagelig overflade at sove på og bidrager til en endnu mere luksuriøs følelse.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Lad dig fordybe i luksus og drøm sødt hver nat med denne fantastiske seng, der vil gøre dit soveværelse til dit personlige oase af velvære og afslapning. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn, og lad dine drømme blive til virkelighed.

Scroll to Top