Tilbud!

Jensen Ambassadør Lean Elevationsseng 80×210

Original price was: 30.168 kr..Current price is: 19.609 kr..

Få den bedste søvnoplevelse med den stilfulde Jensen Ambassadør Lean Elevationsseng 80×210. Maksimal komfort og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700144261109 Kategori:

Få en himmelsk nattesøvn med Jensen Ambassadør Lean Elevationssengen i størrelsen 80×210 cm. Denne seng er en perfekt kombination af elegance, komfort og smart teknologi, der vil forvandle din søvnoplevelse. Lean elevationsbunden har et let og stilfuldt design med ekstra kraftig konstruktion for langvarig holdbarhed. Du kan nemt justere hoved- og benenden til din foretrukne position ved hjælp af den trådløse fjernbetjening eller endda via din mobiltelefon gennem bluetooth-funktionen. Med memory-funktionen kan du gemme dine favoritindstillinger til senere brug.

Ambassadør-springmadrassen er 24 cm tyk og har en unik struktur med 3-lags Pocketfjedre, der sikrer optimal trykfordeling og støtte. Du vil opleve en behagelig liggekomfort, da madrassen følger bunden perfekt og ligger fast uden behov for ekstra bremser. Topmadrassen er polstret med XS skum og møbelstof i forskellige farver og sikrer en blød og luksuriøs følelse.

Du har mulighed for at vælge mellem fem forskellige Jensen topmadrasser, hver med deres unikke egenskaber. Softline 1 XS Topmadras er svanemærket og har en medium hårdhed med Cellex XS skum, der sikrer god luftcirkulation og hygiejne. Softline 2 XO Topmadras har en blødere hårdhed og ekstra gode lufttransporterende egenskaber. Softline 3 Naturlatex Topmadras og Tempsmart Naturlatex Topmadras har en luksuriøs naturlatexkerne og optimal ventilation. Starrose Naturlatex Topmadras er i blød hårdhed og har en Kairo-kvalitet betræk for en ekstra blød overflade.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med Jensen Ambassadør Lean Elevationssengen. Lad dig forkæle med luksus, komfort og avanceret teknologi hver nat. Din krop vil takke dig for det.

Scroll to Top