vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

5.276 kr.

Forkæl dig selv med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys for den ultimative komfort og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955260 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med den fortryllende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Denne seng er mere end bare et sted at hvile hovedet – det er et designmæssigt mesterværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil.

Sengen er designet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og komfortabelt. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du har brug for at læse eller se tv i sengen. Og med det farverige LED-lys kan du skabe den perfekte stemning i rummet og tilføje en ekstra dimension af hygge.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er også konstrueret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød for en behagelig søvnoplevelse hele natten. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale for ekstra komfort.

Bemærk, at denne seng kommer med en brugermanual for nem montering, og den har et USB-stik til praktisk opladning. Vær opmærksom på, at 5V USB-strømkilden ikke er inkluderet. Med en holdbar og stilfuld konstruktion vil denne kontinentalseng med LED-lys være det ultimative centrum i dit soveværelse.

Så lad dig forføre af skønheden og funktionaliteten i denne vidaXL kontinentalseng og invester i din velvære og komfort. Drøm sødt og vågn frisk og veludhvilet hver eneste dag med denne luksuriøse seng i dit hjem.

Scroll to Top