vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.319 kr.

Optimer din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Skab komfort og stil i dit soveværelse med dette uimodståelige valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911634 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun, Pris: 5319.00

Drøm dig væk til en verden af ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stoffarven gråbrun. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en oplevelse af ro, velvære og førsteklasses søvnkvalitet.

Det stilfulde og slidstærke stof, der er brugt til denne seng, udstråler en enkel elegance, samtidig med at det er åndbart og praktisk i brug. Sengegavlens justerbare højde tilpasser sig efter dine behov og giver en fantastisk støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og nyde en god bog eller dit yndlings-tv-program.

Men lad os tale om madrassen – fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der ikke kun er ekstremt holdbare, men også absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Den mellemhårde støtte giver dig den perfekte blanding af stabilitet og trykaflastning, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, mens den multifunktionelle bænk ikke kun kan bruges som ekstra siddeplads, men også som en elegant forlængelse af sengen ved fodenden.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og vi garanterer, at den vil transformere dit soveværelse til et oase af afslapning og velvære. Tag springet mod bedre søvn og invester i din velvære med vidaXL kontinentalsengen i stofgråbrun.

Scroll to Top