vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof cremefarvet

4.985 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og flot stofdesign er denne seng det perfekte valg for dig, der søger stil og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775374 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk cremefarvet stofudgave. Dette er ikke bare en seng – det er en oplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte tilflugtssted.

Denne kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative nattesøvnoplevelse. Det slidstærke stof i stilen er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og behageligt at røre ved. Sengens sengegavl er ikke bare en dekorativ detalje; den kan også justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op og læser eller ser tv.

Men det er ikke alt – denne seng kommer også med en farverig LED-strip, der kan skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset. Hav det sjovt med at skifte farver og lysintensitet for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og skum, der giver ekstra komfort og støtte.

Vi har tænkt på alt for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse. Og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg. Bare husk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab et rum, hvor du kan slappe af og genoplade, og lad denne luksuriøse seng være det centrale element i dit soveværelse. Nu er det tid til at investere i din søvn – du fortjener det.

Scroll to Top