vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.068 kr.

Få en god nats søvn på vores lækre kontinentalseng. Elegant design, høj komfort og holdbarhed gør dette til det perfekte valg for din søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729899 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Sengens stel er fremstillet af massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer en solid og holdbar konstruktion. Den smukke gråbrune stofbeklædning tilføjer et touch af elegance og passer perfekt ind i enhver indretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din læse- eller tv-stilling og tilbyder optimal støtte til din ryg.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støttende søvn. Den mellemhårde komfort er ideel til mavesovende og giver den rette balance mellem stabilitet og blødhed. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med den hudvenlige topmadras får du en ekstra lag af blødhed og beskyttelse til din seng. Det slidstærke stofbetræk og det fyld af skum sikrer en behagelig overflade at hvile på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Samlet set får du med denne kontinentalseng en kombination af stil, komfort og funktion. Gør din søvn til en prioritet og invester i din velvære med denne fantastiske seng fra vidaXL. Montering er nemt takket være den medfølgende brugermanual, så du kan hurtigt og problemfrit få din drømmeseng opstillet i dit hjem. Gå ikke glip af chancen for at sove som en konge hver nat – bestil din vidaXL kontinentalseng i dag.

Scroll to Top