vidaXL kontinentalseng 200×200 cm kunstlæder cappuccinofarvet

5.926 kr.

Oplev den ultimative komfort med vidaXL kontinentalsengen i lækkert kunstlæder. Perfekt til en luksuriøs søvnoplevelse i stor stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769435 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng 200×200 cm kunstlæder cappuccinofarvet
Pris: 6155.00 Beskrivelse: Drømmer du om den ultimative komfort og stil på soveværelset? Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det perfekte valg til dig. Med sit elegante design og luksuriøse finish vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også tilføje en touch af elegance til dit soveværelse.

Sengens ramme er lavet af holdbart kunstlæder i en smuk cappuccinofarve, der både er stilfuld og let at rengøre. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også ekstra blød og behagelig at ligge på.

Denne kontinentalseng er ikke kun et praktisk valg, men også en investering i din søvnkvalitet og velvære. Så gør dig selv den tjeneste at opgradere dit soveværelse med denne fremragende seng fra vidaXL. Når det kommer til stil, komfort og kvalitet, kan du ikke gå galt i byen med denne kontinentalseng.

Scroll to Top