vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrøn

6.192 kr.

Live the life of luxury with the vidaXL velvet continental bed featuring built-in LED lights. Upgrade your bedroom today.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335989973 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrøn fløjl vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted, hvor komfort møder stil. Sengen er designet med øje for både æstetik og funktionalitet og vil uden tvivl blive det strålende midtpunkt i dit soveværelse.

Selve sengen er fremstillet af blød og lækker fløjl, som er kendt for sin blødhed og luksuriøse kvalitet. Ud over at tilføre en følelse af elegance og hygge til rummet er fløjlet også behageligt og blidt mod huden, hvilket sikrer dig en behagelig søvnoplevelse hver nat.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte stilling, uanset om du ligger ned og hviler dig eller sidder op og læser en god bog. LED-lyset langs sengens kanter tilføjer en stemningsfuld og farverig belysning, der skaber en atmosfære af ro og velvære i rummet.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod huden og sikrer ekstra komfort.

Denne kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, to madrasser, topmadras og LED-strips, så du kan nyde den fulde oplevelse af luksus og komfort. Skab dit eget personlige soveværelsesanfracht med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny standard for både stil og velvære i dit hjem.

Scroll to Top