vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof lysegrå

2.359 kr.

Oplev en dyb og luksuriøs søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Premium komfort og stil i en elegant lysegrå farve. Bestil nu og forkæl dig selv.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335990042 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk nattesøvn, hvor komfort og stil går op i en højere enhed? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i stof lysegrå den ultimative løsning for dig. Dyk ned i en oase af afslapning og velvære med denne luksuriøse seng, der kombinerer æstetik, funktionalitet og komfort på perfekt vis.

Det slidstærke stof på sengen fremhæver dens enkle og rene udseende samtidig med at det er åndbart og perfekt til at modstå daglig slitage. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan nyde optimal rygstøtte, uanset om du læser en god bog eller ser tv i sengen.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre er du garanteret en dyb og behagelig søvn, da fjedrene effektivt absorberer støj og bevægelser. Den mellemhårde støtte sikrer en stabil søvnrytme og en behagelig fasthed, der gør den perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, fuldender oplevelsen og giver dig den ekstra komfort, du fortjener. Bare luk øjnene og lad dig synke ned i en verden af ro og velvære.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual bliver monteringen en leg, så du hurtigt kan nyde din nye kontinentalseng.

Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet – invester i denne vidaXL kontinentalseng og lad dine drømme blive virkelighed.

Scroll to Top